lördag 18 juni 2016

Instagram - På gott och på ont.

Många är det som har Instagram. Vad som sker där är egentligen en gåta. Det som jag menar är varför en får sina profiler bannade och andra inte. Jag har en amerikansk vän, hon är rätt trotsig,men har en sund och fair profil, och det hon skriver för de bilder hon publicerar är väl inte rumsrena, men de är heller inte något som mank na kalla anstötligt. Alltså en 7 åring kan förstå texten och bilderna och inte ta illa vid sig. Hon har nu blivit bannad 4 gånger. Vilket för mig är helt sjukt konstigt. Nu till nåt som förvirrar:


Min kompis från USA har inte tillstymmelse till såna här bild. Men den här bruden kommer undan med att hon har 626 000 följare och har väl ett snitt på 10 000 likes. Själv bryr jag mig inte och nakna kroppar. det är ju världens mest naturliga att sitta och klaga på en par bröstvårtor 2016, då kan man lika gärna gå gömma sig. För det är detta handlar om också. Du kan visa hela dina stora/små tuttar, men visar du en aning bröstvårta så får du kontot bannat. Jo, jag vet att det finns på Instagram med, men då har bilden inte blivit anmälde och att Instagram kollat igenom. Finns vissa taggar och annat som de kollar. 
Nu kommer det nåt ännu konstigare: 


Den här mannen har kanske större bröst än många tjejer, men här är det fullt tillåtet att visa allt. Och han har kanske 4% följare vad donnan här ovan har.

Så vad är skillnaden Instagram? Om jag tar en naken bild på en tjej/kille, så är det ju inte några fläkbilder jag tar, utan mer konstnärliga bilder. Det tycker jag ska vara acceptabelt, men rena porrbilder ska bort. Gränsen idag är helt jävla rutten. Det är många oskyldiga som kommer i kläm.
Jag fick också en bann på mig, fick inte skriva kommentarer på 24 timmar. Då ska man veta att jag skriver aldrig någon ofördelaktigt till någon på Instagram, jag ser bilderna och berömmer dessa, de som har dåliga bilder likar jag inte och därför får de ingen kommentar heller. Så enkel är det.

Men nu till något som är roligare. Det finns vissa som jag följer, både kända och okända. Kända personer är har en tendens att aldrig kommentera vad som skrivs i deras flöde. Vilket jag tycker är helt åt helvete. De som inte svara någonsin, åker fetbort i mitt flöde, oavsett hur colla han/hon är. Där går gränsen. Bryr man sig inte om sina fans, så kan man dra.

En som däremot inte gör det är Khaddi Sagnia vår duktiga och oerhört glada längdhoppare. Jag tror faktiskt att nära jag skrivit en kommentar till hennes bilder, så får jag alltid svar. Sånt gör mig imponerad, det är en sann idol. Det finns en hel del idrottsstjärnor som tar sig tid och svara på kommentarerna de får. Men just Khaddi är väldigt speciell och otroligt trevlig och dessutom ställer motfrågor. Så om du gillar idrott och finns på Instagram så finns länken på hennes bild här nedan. Gör det hon bjuder på sig själv och hennes vristspänst är helt sjukt. ;)

https://www.instagram.com/ccaandii/

Om du mot all förmodan vill följa mig, så finns jag här Spindelweb

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar