fredag 1 april 2016

Fläskfilégryta med pasta och grönsaker


Tid: 30 min

Detta behöver du?


Så här gör du?

1. Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Fläskfilégryta: Putsa och skär fläskfilén i ganska tunna bitar. Skala och finhacka löken. Fräs köttet och löken i olja och smör. Salta och peppra lite försiktigt efter smak.
3. Tillsätt grädde, köttfond, soja och senap i pannan och låt det koka ihop.

4. Tillbehör: Tina majsen i varmt vatten i en kastrull. Sila av vattnet och lägg upp majsen i en skål. Skölj och halvera tomaterna och skölj och skär gurkan i bitar. Lägg upp i skålar.

5. Fläskfilégryta: Sila av pastan och blanda med fläskfilégrytan.

Servera tillsammans med grönsaksplock.


Här hittar du receptet i PDF format.

#recept #matlagning #food #mat
















Inga kommentarer :

Skicka en kommentar