Ingredienser
| |||||||||||||||||||||||||
Tillagning1. Slå på ugnen på 220 grader.2. Linda en eller två baconskivor runt de delade kycklingfiléerna. Fäst gärna med en tandpetare så att baconskivan hålls på plats. 3. Strimla paprikorna efter att ha tagit ur kärnhusen. 4. Bryn hastigt bacon/kycklingbitarna i hög värme. Viktigt: stekyta så att porerna stängs och smaken stannar kvar. 5. Lägg bacon/kycklingbitarna i en ugnsfast form. 6. Fräs upp paprikastrimlorna i stekpannan. Lägg även dessa i den ugnsfasta formen. 7. Häll grädden över bacon/kyckling/paprikan i formen 8. Klicka över några matskedar mango chutney. (Beroende på hur stark du/ni vill ha den) 9. Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter 10. Servera med kokt ris och eventuellt en grön sallad. Mums! | |||||||||||||||||||||||||
Här hittar du receptet i pdf format. |
torsdag 17 mars 2016
Baconinlindad kycklingfilé i mango chutney och grädde. ♥
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget
(
Atom
)
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar