Tunnbrödsrulle som går fort och blir minimalt med disk. Enkelt och mycket gott.
Personer: 1
Tid: 10 min
Detta behöver du:
- 1 st tjock grillkorv
- 1 st rektangulärt tunnbröd
- 1 st salladsblad
- ca 5 centimeter gurka
- ca 0.5-0.75 dl turkisk yoghurt
- eller ca 0.5-0.75 dl crème fraiche
- 1 msk majonnäs
- 3 msk gurkmix
- 0.5 tsk senap
- 1 krm salt
- Stick eller gör små snitt i korven på några ställen.
- Hetta upp en stekpanna med smör och stek korven några minuter per sida så att den blir genomstekt.
- Gör gurksalladen. Mät upp yoghurt, majonnäs, gurkmix, senap och salt. Blanda. Smaka av.
Måtten är inte så noga, det går bra att gå på känsla och sedan smaka av och eventuellt justera. - Strimla salladen och skär gurkan i mindre bitar.
- Lägg tunnbrödet på en tallrik. Bred på gurksalladen.
- Strö över sallad och gurka. Lägg på korven. Rulla ihop.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar